Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Dr. Sebi



Dr Sebi

Ο Dr Sebi είναι ένας υπέροχος άνθρωπος ο οποίος γιατρεύει πολλές ασθένειες , μερικές από αυτές είναι το AIDS και η ηπατίτιδα!

Το ερώτημα μου είναι το εξής’ απο την στιγμή που υπάρχει θεραπεία, γιατί δεν το ξέρουμε;
 Γιατί δεν είναι γνωστό; και όχι μόνο αυτό, τον έβαλαν και στη φυλακή επειδή " ισχυρίζεται ότι γιατρεύει το AIDS!!!"

Ναι, Dr Sebi δεν έχει σπουδάσει, όμως έχει βρει τις απαντήσεις σε ασθένειες που έχουν θερίσει κόσμο και κοσμάκι , και παρ’ όλα αυτά δεν τον ξέρουμε όλοι, τον έβαλαν και στη φυλακή επειδή γιάτρευε κόσμο ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !!! Όμως γιατί δεν βάζουν στη φυλακή αυτούς που σκοτώνουν κόσμο με άδεια;

Ίσως ήρθε ο καιρός να σεβαστούμε λίγο τον εαυτό μας , να αγαπάμε το γεγονός ότι υπάρχουμε σε αυτόν τον κόσμο, να πιστεύουμε σε ανθρώπους που έχουν καλή καρδιά και θέληση και όχι σε αυτούς που έχουν αναισθησία και ακριβή τσέπη. Να πιστεύουμε σε αυτούς που μας λένε ότι η θεραπεία γίνεται από τα βότανα και τα φυτά και όχι σε αυτούς που για θεραπεία χρησιμοποιούν μαχαίρια!

Είναι καιρός να αγαπάμε τον εαυτό μας …. να τον αγαπάμε αρκετά έτσι ώστε να μην μας κοροϊδεύουν…… γιατί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές , μιλάμε για τους αγαπημένους μας , για αυτούς που θα έρθουν στη ζωή μας ….. ας τους φτιάξουμε έναν κόσμο πιο κοντά στη φύση ….. από την μητέρα φύση που έχουμε απομακρυνθεί.

Ελεύθερη Ψυχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: